Restauratie portret Uytenbogaert

De restauratie van de portretten van Nicolaas Grevinkhoven en Johannes Uytenbogaert is bijna voltooid. Later – in december 2016 – komen deze portretten weer terug op hun plaats in de collectie. Inmiddels worden de volgende twee, misschien zelfs drie, restauraties voorbereid.

Er zijn echter daarna nog vele portretten die gerestaureerd moeten worden en daar is veel geld voor nodig. Daarom hopen wij dat u ons wilt blijven steunen. Voor elke eenmalige of jaarlijkse gift, hoe bescheiden ook, zijn wij u zeer dankbaar.

IBAN NL82 ABNA 0535 5592 67

t.n.v. Stichting Uytenbogaert Rotterdam.
De stichting heeft de ANBI-status – culturele instelling.
Informatie geeft J. Kranendonk ~ penningmeester.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *